Megtalálták a szombaton Korfu szigetén eltűnt magyar nagymamát

Eltűnt a képen látható hölgy Görögországban, Korfu szigetén Sidari városából, szombaton a Nikos Pool nevű apartmanházunktól a városból kifelé indult el – írta vasárnap este a Facebook-oldalán a Grand Tours Utazási Iroda, amelyen keresztül a hetvenéves magyar nő a családjával utazott Korfu szigetére. A nagymama a kora esti órákban az unokái és lánya után indult el a szállásukról a tengerpartra, de valószínűleg rossz irányba.

Forrás: Grand Tours Utazási iroda / Facebook

A fia hozzájárulásával Kovácsné Szeghő Katalinról egy fotót is közzétettek a közösségi oldalon, a bejegyzést eddig több mint 2600-an osztották meg, többek között eltűnt személyeket kereső csoportokban, a Korfu szigetén tartózkodó magyarok közösségében és az idegenvezetők csoportjában.

"Tegnap késő este a magyar Legott kutató mentőszolgálat is felvette a kapcsolatot a szigeten tartózkodó kollégáival, a kutató mentőegység meg is kezdte a hölgy keresését, és egy újabb mentőegység, az EEED is a helyszínre tart, amelynek egy 30 éve kint élő magyar nő a vezetője. Megtesznek mindent, hogy megtalálják a hölgyet" – írta vasárnap éjjel az egyik, eltűnt személyek keresésével foglalkozó önkéntes.

FRISSEBB: Hétfőn délelőtt 11 óra 40 perckor posztolta Facebook-oldalán az utazási iroda, hogy "megtalálták a hölgyet épségben, egészségesen, idegenvezetőnk már útban van érte".

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek